Project Manager Translational Neuroscience Department

Project Manager  Translational Neuroscience Department
Deadline: 26-4-2022
 
Ben jij die enthousiaste en nauwkeurige persoon die graag de afdelingsleiding adviseert en ondersteunt bij financiële, personele en operationele processen? Reageer dan op deze functie van projectmanager!
 

 
 
 

Dit ga je doen

Je maakt deel uit van het managementteam van de afdeling Translational Neuroscience (TN). Je bent nauw betrokken bij de financiële en personele organisatie van de afdeling. Hierin heb je een signalerende en adviserende rol naar de afdelingsleiding, en treedt je op als intermediair tussen de afdeling en het divisiebureau van de divisie Hersenen. Binnen de afdeling ben je sparringpartner voor projectleiders voor het financieel begroten, monitoren en verantwoorden van onderzoeksprojecten. Je stelt in overleg met onze financiële controllers en de afdelingsleiding budgetafspraken vast, monitort de uitputting van het materiële en personele budget, en stelt indien nodig het budget bij. Je bent ook betrokken bij het uitvoeren van het personeelsbeleid van de afdeling in samenspraak met P&O adviseurs en de afdelingsleiding. Je onderhoudt binnen de afdeling en divisie contacten met collega’s op diverse (management)niveaus.

Hier ga je werken

De afdeling TN is de onderzoeksafdeling van de divisie Hersenen. We werken nauw samen met klinische afdelingen en onderzoeksinstituten, binnen het UMCU, nationaal en internationaal. Er werken zo’n honderd ambitieuze medewerkers, zoals hoogleraren, docenten, onderzoekers (in opleiding), research analisten en studenten, waaronder buitenlandse medewerkers. De projectmanager heeft als doel op een proactieve wijze adequaat, betrouwbaar, zelfstandig en klantgericht ondersteuning te bieden en hoogwaardig te adviseren op het gebied van bedrijfsvoering en financiën.

Dit neem je mee

We zoeken iemand die zelfstandig goed uit de voeten kan en proactief is. Daarnaast is het erg belangrijk dat je in teamverband kunt samenwerken. Je analytische en communicatieve vaardigheden zijn uitstekend, je staat stevig in je schoenen, je bent organisatiesensitief en kan prima omgaan met deadlines. Je denkt niet vanuit beperkingen maar ziet kansen waar anderen nog niet aan gedacht hebben. Je weet focus aan te brengen binnen je takenpakket. Je bent in staat mondeling en tekstueel scherp te formuleren en te communiceren zowel in het Nederlands als in het Engels. Tevens beschik je over een relevante afgeronde universitaire- of hbo-opleiding, en enkele jaren werkervaring. Dit kan zijn op het gebied van financiën, P&O en/of wetenschappelijk management. We bieden ondersteuning om eventuele deficiënte taakgebieden te ontwikkelen.

Neem contact op

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact met ons op.
 

Prof. dr. E.M. Hol

Phone: 088 75 501 81 

Stuur een email: e.m.hol-2@umcutrecht.nl

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com